20 apr. 2016

Spune intotdeauna ce simti. Oportunitatile sunt pierdute intr-o clipa, dar regretul dureaza toata viata.

De ce sa ne ascundem dupa deget cand simtim atatea? De ce nu avem curajul sa spunem ce ne framanta? Chiar ar fi un dezastru daca rostim doua cuvinte, daca dam drumul unei pareri sincere?
Spune intotdeauna ce simti. Nu vei mai avea o alta sansa. Iar acel sentiment de vina si de chin te vor urmari  o viata. Vei trai cu regretul ca acele cuvinte puteau schimba ceva. Poate ca o fraza iti putea schimba destinul, te-ar fi adus mai aproape de idealurile tale, iar ceea ce ai acum ar fi fost de zece ori mai bun.
Oportunitatile sunt pierdute intr-o clipa. Pe moment nu iti dai seama, spui “va mai exista si o alta sansa”, dar iti dai seama ca nu este asta. Nu va exista un moment mai potrivit pentru acele vorbe, nu va mai exista o conjunctura creata astfel incat sa nu para ceva deplasat. Nu realizezi pe moment, iar cand dai cu piciorul la ceea ce iti doreai, inseamna ca nu ai avut suficienta ambitie.
Regretul dureaza toata viata, facandu-ti mustrari de constiinta pe zi ce trece. Realizezi ca nu mai ai cum sa schimbi deznodamantul, dar te intrebi mereu “ce ar fi fost daca…?”.

Lasa jena la o parte, lasa inhibitiile, lasa comoditatea. Fa tot ce iti dicteaza inima si iti vei trai viata in cel mai bun mod posibil!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu