10 apr. 2015

Vom gasi ceva, in altcineva

Lumea obisnuieste sa te catalogheze dupa prietenii pe care ii ai sau dupa partenerul de viata. Trebuie ca acei oameni sa aiba un anumit standard, sa fie pe placul celor din jur, chiar daca tie nu iti convin. 

Fie ca ai iubit o persoana la un moment dat sau nu, fie ca inca te gandesti la acel cineva sau l-ai uitat de tot, inima ta stie ca nu este ceea ce voiai. Iti amintesti prima intalnire? Acea zi friguroasa de iarna, prima plimbare pe marginea lacului, cand ti-a incalzit mainile inghetate? Mai stii primul sarut? Stangaci si retinut. Momentul in care l-ai prezentat parintilor si nu stiai cum vor reactiona. Sau acele intamplari si gesturi micute pe care ti le vei aminti mereu, cum ar fi excursiile in alte orase, iesirile de duminica in apropierea casei, serile de vara in care stateati tolaniti pe iarba si priveati stelele... 

Aceste lucruri marunte au facut din tine un alt om. Te-au schimbat in rau sau in bine, te-au ajutat sa iti dai seama cine esti cu adevarat si daca acel om merita viitorul tau. Probabil ca nu ai gasit ceea ce cautai pana acum. Poate ca nu asta iti doreai de la viata. Are acel ceva care nu te lasa sa il iubesti, sa te apropii de el asa cum ai vrea. Dar daca analizezi bine totul iti dai seama ca este inevitabil sa nu gasesti ceea ce cauti. Maine, peste o luna sau peste 10 ani stii ca cineva, undeva in lumea asta, este facut pentru tine si se gandeste la aceleasi lucruri la care te gandesti in acest moment. 

Nu dispera. Continua sa cauti. Sigur vei gasi ceva, dar in altcineva. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu